Multibev overtar distribusjonen av Fever-Tree

Multibev overtar distribusjonen av Fever-Tree

Fever-Tree har etablert seg som verdens ledende leverandør av premium mixere. Nå skal Multibev og Solera løfte merkevaren i det norske markedet ytterligere.
Londonbaserte Fever-Tree ble startet i 2005. Produktene er laget av naturlige ingredienser fra planteoljer, fruktjuicer, kildevann og rørsukker. Tonic-variantene inneholder ekte kinin fra Cinchona treet, derav navnet Fever-Tree.

– Vi har stor tro på at Multibev vil gjøre en fantastisk jobb med å bygge merkevaren og vår tilstedeværelse i Norge fremover. Gjennom sitt omfattende nettverk og erfaring innen premium segmentet, er vi sikre på at Multibev og Solera vil ta Fever-Tree til nye høyder i både dagligvare og horeca. Vi vil samtidig få takke CASK for sitt harde arbeid og innsatsen med å bygge Fever-Tree de siste årene, sier Tim Warrillow, Co-founder og CEO i Fever-Tree.
– Vi er utrolig glade for at Fever-Tree har valgt Multibev som ny partner på det norske markedet. Fever-Tree er en fantastisk merkevare som passer utmerket i vår portefølje, sier Tormod Wahl, daglig leder i Multibev.

Fever-Tree-grunnleggerne Charles Rolls og Tim Warrillow, har reist verden rundt i jakten på de aller beste ingrediensene – fra Kongo for å oppnå den reneste kininen, til Elfenbenskysten, Nigeria og India for sine unike ingefærvarianter. Deres prisbelønte miksere smaker rent, subtil og balansert, med autentiske smaker og fin karbonisering for å fremheve og komplementere det premium brennevinet de blandes med.
Fever-Tree ble nylig, for fjerde år på rad, kåret som foretrukket tonic av verdens beste barer og restauranter i en uavhengig undersøkelse utført av Restaurant Magazine.
– Vi ser en økende interesse for cocktails, et dyktig bartendermiljø og en økt interesse for premium kvalitetsprodukter. Mixere av høy kvalitet er helt essensielt i en god cocktail, sier Brand Manager Elisabeth B. Vig i Multibev.

Kullsyren i Fever-Tree er myk og behagelig for å fremheve alle ingrediensene. Ved å erstatte søtningsmiddel og konserveringsmidler med naturlige urter og smaker, komplementerer og forsterker Fever-Tree-variantene brennevinet de blandes med.
Alle råvarene som brukes i Fever-Tree dyrkes og høstes med miljøvennlige og bærekraftige metoder som er en del av Fever-Tree’s suksessoppskrift. I dag er Fever-Tree i 72 land.
I 2017 ble Fever-Tree servert på 9/10 av verdens beste restauranter (Restaurant Magazine 2017).
“After all…”if 3/4 quarters of your drink is the mixer, mix with the best”

Om Multibev
Multibev AS er et av Norges fremste importselskap innenfor alkoholfrie og lav-alkoholholdige produkter. Selskapet ble grunnlagt i 2008 og omsetter for rundt 300 millioner kroner. Multibev arbeider med flere av verdens mest kjente merkevarer som bla: SanPellegrino, Peroni, Asahi, Grolsch, Pilsner Urquell, Snapple, Rockstar, Pabst Blue Ribbon, Kroenleins (Cocktail serie, Cider, Stockholmare) og Njie. Multibev AS er en del av Solera Bevarage Group.

For mer informasjon, kontakt: Vegard Eine Østerhagen, vegard.osterhagen@solera.no Mobil: 41921012

Lukk

Nyregistrering

Registrerer deg via e-post

Lukk

Nyregistrering

Er du allerede registrert? Logg inn her

Lukk

Logg inn

Har du glemt passordet?

Registrer deg her

Lukk

Glemt passordet?

Skriv inn din e-postadresse, så sender
vi deg gjenoppretting av nytt passord!

Lukk

Takk for din registrering

Vi har sendt en e-post. Vennligst følg instruksjonene for aktivering.