Våre selskaper

Solera_W&S_payoffSoleraCollectiveWinesLogo_oppdatert_2023BestcellarsVINARIUS_LOGOBottleneck Cuveco Engelstad EngelstadSpirits Eurowine Multibev  Stenblom WinehouseUB-LOGO-HI-03_REV1Sommelier_logo_final
Logo

Selskapene i Solera Norge

 Våre importører i Solera gruppen har forskjellige fokusområder og tilnærming til markedet og representerer derfor et allsidig utvalg produsenter og produkter. De er alltid på jakt etter nye og spennende drikker og smaker, og god kvalitet er et ufravikelig krav, uansett prisklasse. Hvert av selskapene har over lang tid bygget gode, profesjonelle relasjoner til sine produsenter, og samlet kan de derfor tilby en enestående portefølje av kjente og ukjente merkevarer.

I Solera er vi stolte av å kunne importere drikkevarer fra noen av de fremste produsentene i verden  

Våre importører stiller store krav til kvalitet, uansett priskategori. Gjennom godt samarbeid og kontinuerlig kontakt med produsentleddet sikrer vi til enhver tid våre kunder en førsteklasses og oppdatert produktportefølje.

Vår produktportefølje består av et bredt utvalg av vin, brennevin, øl, cider og mineralvann / alkoholfrie drikkevarer

Våre importører gjør selvstendige utvalg etter egne kriterier og har satt sammen en spennende og allsidig portefølje med kjente og ukjente merkevarer. Vi tror du vil finne noe du liker av drikkevarer til enhver anledning. Ta gjerne kontakt med oss, eller direkte til den ansvarlige kontaktpersonen i ditt område.

Solera Norge distribuerer drikkevarer til alle viktige kanaler

Vårt brede utvalg av drikkevarer distribueres til Vinmonopolet, Dagligvare, Horeca og Duty Free / Travel Retail. Vi opplever en god vekst med økte markedsandeler innen de fleste av disse kanalene. Dette betyr at Solera Norge står godt rustet til videre vekst på det norske markedet.

Solera Norge har et sterkt team med individuelle egenskaper  

Våre ansatte er kjernen i vår virksomhet og omfattes av våre viktige verdier. Vårt sterke team av ansatte besitter bred erfaring, høy kunnskap og kompetanse, noe som skaper resultater i et dynamisk og hyggelig miljø.

Les mer her

Lukk

Nyregistrering

Registrerer deg via e-post

Lukk

Nyregistrering

Er du allerede registrert? Logg inn her

Lukk

Logg inn

Har du glemt passordet?

Registrer deg her

Lukk

Glemt passordet?

Skriv inn din e-postadresse, så sender
vi deg gjenoppretting av nytt passord!

Lukk

Takk for din registrering

Vi har sendt en e-post. Vennligst følg instruksjonene for aktivering.