Ansvarlig alkoholbruk

Å nyte alkohol i fornuftig omfang kan være en positiv og berikende del av livet for voksne mennesker. Samtidig vet vi at konsekvensene av alkoholmisbruk er svært alvorlige og påfører samfunnet og enkeltindividet store menneskelige og økonomiske kostnader.

Det finnes en rekke omstendigheter og situasjoner der det ikke er tilrådelig å drikke alkohol. Vi ønsker at våre kunder skal nyte våre produkter på ansvarlig og fornuftig vis. Fakta om alkoholforbruk og tydelige oppfordringer til gjennomtenkte og bevisste valg rundt konsum av alkohol er en viktig del av vårt ansvar for å oppnå dette.

Solera har internt knyttet til seg AKAN og følger deres råd og anbefalinger. Vi har en egen AKAN-kontakt i Solera som også er representert i AMU (Arbeidsmiljøutvalget). Takket være våre egne retningslinjer, har Solera hittil ikke kunnet registrere noen kjente tilfeller av alkoholmisbruk innad i gruppen.

Bruk av alkohol kan gi ulike skadevirkninger. På Helsedirektoratets sider finner du mer informasjon om alkohol og ansvarlig forbruk:

https://helsenorge.no/rus-og-avhengighet/alkohol/alkoholens-virkning-pa-kroppen

AKAN:   

http://akan.no

 

Lukk

Nyregistrering

Registrerer deg via e-post

Lukk

Nyregistrering

Er du allerede registrert? Logg inn her

Lukk

Logg inn

Har du glemt passordet?

Registrer deg her

Lukk

Glemt passordet?

Skriv inn din e-postadresse, så sender
vi deg gjenoppretting av nytt passord!

Lukk

Takk for din registrering

Vi har sendt en e-post. Vennligst følg instruksjonene for aktivering.