Nye medarbeidere i Solera

3 nye Brand Managere til Solera

Heidi Hiorth Wollmann, Martin Eide-Pettersen og Monika Tomter går til Solera.

Heidi Hiorth Wollmann kommer fra L’Oréal-systemet og er ny Brand Manager i Multibev. Monika Tomter kommer fra Vinmonopolet og har startet i Soleras nyetablerte produkt- og innovasjonsselskap Urban Beverages. Martin Eide-Pettersen styrker laget i Stenberg & Blom.

Heidi Hiorth Wollmann er utdannet diplommarkedsfører fra BI. Hun har jobbet som Brand Manager for Voss Water ASA i USA og som informasjonsansvarlig i Harald A. Møller AS. De siste årene har hun jobbet i L’Orèal, som selger for Redken, salgssjef for L’Oréal Professionnel og som for Commercial and Education Director i Matrix.

– Multibev er et spennende firma, som vokser i god takt sammen med sine sterke merkevarer og sin erfaring på markedet. Jeg ser frem til å komme inn i et dynamisk team med fremoverlente og dyktige kollegaer. Sammen med dem gleder jeg meg til å ta fatt på oppgaven med å utvikle Multibev og deres merkevarer videre, sier Heidi.

Heidi

Martin Eide-Pettersen er utdannet siviløkonom fra BI Sandvika. Han har 10 års erfaring fra importsiden hos ledende aktører i bransjen som Bacardi, Altia og Arcus. Martin har jobbet med store internasjonale merkevarer som Bacardi, Martini, Bombay Sapphire og Jack Daniel´s. Han har lang erfaring som Brand Manager, i tillegg har han også jobbet med økonomi og logistikk.
Etter mange år innen brennevin ser jeg frem til nye utfordringer med vin som hovedfokus. Jeg er takknemlig for den muligheten Solera og Stenberg & Blom har gitt meg, hvor jeg kan kombinere jobb med en stor personlig interesse. Dette motiverer meg, sier Martin.

Martin

Monika Tomter har bred erfaring med produktutvikling, merkevareledelse og kategoristyring fra ulike bransjer. Hun har bakgrunn som produktsjef i Fjordland, og kommer nå sist fra Vinmonopolet. Monika er utdannet Sivilmarkedsfører, og har en Bachelorgrad i ernæring. Hun har i senere tid tatt WSET advanced, for å bygge en sterkere vinkompetanse.
– Jeg er veldig glad for å bli en del av Solera-familien. Ekstra morsomt er det å få være på teamet til Michelle Hoad Vik, som leder Soleras satsning på egne merkevarer gjennom produktuviklings- og innovasjonsprosjekter. Det er stort å skulle reise nye grunnpilarer, og jeg er trygg på at jeg går en utfordrende, spennende og svært morsom tid i møte, sier Monika.

Monika

– Dette er i tråd med utvikling av Solera, både av mennesker, organisasjon og verdier, for å bli det mest spennende og innovative drikkevareselskapet i Norden. Jeg er glad for at vi har fått så dyktige mennesker som Heidi, Martin og Monika med på laget, sier Christian Holst, administrerende direktør i Solera Norge.

For mer informasjon, kontakt: PR- og kommunikasjonssjef Vegard Eine Østerhagen,
mobil: 419 210 12. E-mail: vegard.osterhagen@solera.no

Lukk

Nyregistrering

Registrerer deg via e-post

Lukk

Nyregistrering

Er du allerede registrert? Logg inn her

Lukk

Logg inn

Har du glemt passordet?

Registrer deg her

Lukk

Glemt passordet?

Skriv inn din e-postadresse, så sender
vi deg gjenoppretting av nytt passord!

Lukk

Takk for din registrering

Vi har sendt en e-post. Vennligst følg instruksjonene for aktivering.