ProPud vant innovasjonspris

Multibev vant DLFs innovasjonspris for Njie ProPud proteinpudding.

  • Vi vet at sunne, næringsrike men samtidig kalorifattige mellommåltider er noe forbrukerne har etterspurt og ventet på, uten at noen helt har klart å knekke koden fullt ut så langt. Det ser ut til at Njie er på sporet av noe som dekker dette behovet for en del av disse forbrukerne, sier jurymedlem Ole Petter Nyhaug, partner og kreativ leder i Opinion AS.

    Foto: Erik Krafft

    Foto: Erik Krafft

I juryens begrunnelse heter det at Multibev på kort tid har klart å etablere et nytt segment i det norske markedet med Njie ProPud proteinpudding. De har bygd opp en nisjemerkevare innen helse og sunnhet, til å favne en bredere kundegruppe. De har bidratt til verdivekst hos kjedene ved å skape en ny kategori innen mellommåltid.

Juryen synes også at Multibev har imponert med sitt proaktive og målbevisste arbeid for den posisjoneringen de har oppnådd, både via distribusjonskanaler og med kommunikasjon via ambassadører.

ProPud har et høyt proteininnhold (20g per beger), den er laktosefri, og uten tilsatt sukker. Den har i tillegg et svært lavt kaloriinnhold.

  • Vi er utrolig stolte over å vinne norsk dagligvares gjeveste pris. Dette er en bekreftelse på at vi har klart å etablere et helt nytt segment i norsk dagligvare på kort tid. Produktet passer godt i dagens forbrukertrender, sier Heidi Hiorth Wollmann, merkevaresjef i Multibev.

ProPud har bidratt til verdivekst hos kjedene og er et av produktene med høyest rotasjon i mellommåltidskategorien. I 2017 anslås det et salg på over 3 millioner ProPud proteinpuddinger.

 Njie ProPud proteinpudding ble tidligere i år kåret til årets innovasjon i NorgesGruppen.

 Om Multibev

Multibev AS er et av Norges fremste importselskap innenfor alkoholfrie og lav-alkoholholdige produkter. Selskapet ble grunnlagt i 2008 og omsetter for rundt 300 millioner kroner. Multibev arbeider med flere av verdens mest kjente merkevarer som bla: Njie, SanPellegrino, Peroni, Asahi, Grolch, Pilsner Urquell, Snapple, Rockstar, Pabst Blue Ribbon og Kroenleins (Cocktail series, Cider, Stockholmare). Multibev AS er en del av Solera Bevarage Group. Les mer på: www.solera.no

ProPud Sjokolade

Lukk

Nyregistrering

Registrerer deg via e-post

Lukk

Nyregistrering

Er du allerede registrert? Logg inn her

Lukk

Logg inn

Har du glemt passordet?

Registrer deg her

Lukk

Glemt passordet?

Skriv inn din e-postadresse, så sender
vi deg gjenoppretting av nytt passord!

Lukk

Takk for din registrering

Vi har sendt en e-post. Vennligst følg instruksjonene for aktivering.