Slått til ridder av Champagne

Ole Steinsholt, salgssjef i Solera, ble slått til ridder av Champagne under en høytidelig seremoni i Reims fredag kveld.

Ole mottok den prestisjefylte ordenen Chevalier d’Ordre des Coteaux de Champagne (Ridder av Champagne), under en høytidelig seremoni i Le Palais de Tau i Reims fredag kveld.

Bilde 2 - photo Michel Jolyot (216)

  • Jeg er ydmyk og svært takknemlig over å motta denne ordenen, og setter stor pris på at jobben jeg har gjort blir anerkjent på denne måten. Dette er utvilsomt motiverende for fremtidig arbeid og jeg føler meg privilegert som får være ambassadør for et så historisk og berømt område som Champagne, sier Ole Steinsholt.

Ordre des Coteaux de Champagne gis til personer som gjennom år har vist særskilt dedikasjon og gitt et betydelig bidrag for å fremme kunnskap og styrke Champagnes posisjon rundt om i verden. Kandidatene nomineres av de ulike Champagnehusene, men det er Ordre des Coteaux de Champagne-organisasjonen som gir ut ordenen.

Ordre des Coteaux de Champagne har røtter tilbake til 1656, men ble lansert i 1956 i sin nåværende form, og har blitt gitt ut hvert år siden. Ordenen har blitt instrumentell i å bygge Champagnes posisjon, og har i dag rundt 4000 medlemmer rundt om i verden.

  • Ole er spesielt dedikert, kunnskapsrik og entusiastisk om Champagne-regionen, og har gjennom mange år jobbet hardt for å bygge Champagne i det norske markedet. Vi er veldig glade og beæret over at Ole nå mottar ordenen, sier Edouard de Boissieu i Champagne Lanson, som har nominert Ole.

Ole Steinsholt jobber som slagssjef i Solera med ansvaret for våre hotell og restaurantkunder. Før Ole startet i Solera jobbet han flere år i Möet Hennessy.

Lukk

Nyregistrering

Registrerer deg via e-post

Lukk

Nyregistrering

Er du allerede registrert? Logg inn her

Lukk

Logg inn

Har du glemt passordet?

Registrer deg her

Lukk

Glemt passordet?

Skriv inn din e-postadresse, så sender
vi deg gjenoppretting av nytt passord!

Lukk

Takk for din registrering

Vi har sendt en e-post. Vennligst følg instruksjonene for aktivering.