Solera overtar Sanpellegrino

Soleraselskapet Multibev, en av Norges ledende importører av drikkevarer, overtar distribusjon og markedsføring av Sanpellegrino-produktene i Norge.

Multibev er en del av Solera Beverage Group og har andre kjente merker som Peroni, Pilsner Urquell, Halmstad og Schweppes i porteføljen.

  • Pellegrino er en av verdens sterkeste merkevarer innen naturlig kildevann, kjent for sin renhet, høye kvalitet og partnerskap med noen av verdens beste kokker. Vi er utrolig stolte over at de har valgt oss som partner for videre vekst i det norske markedet, sier Mona Stephansen, markedssjef i Multibev.

S.Pellegrino er et symbol på italiensk stil, gastronomi og Dolce Vita – det gode liv. Den ikoniske grønne flasken står på bordene hos flere av de mest kjente restaurantene verden over.

Sanpellegrinos portefølje omfatter merkene S.Pellegrino, Acqua Panna og Sanpellegrino Sparkling Fruit Beverages. Salget av Sanpellegrino i Norge ligger i dag på rundt 1 millioner flasker årlig, Multibev og Solera har store ambisjoner for vekst.

Multibev og Solera kommer til å fortsette og bygge den unike merkevaren gjennom tett samarbeid med premium hoteller, restauranter og cafeer, vin & mat-eksperter, tett oppfølging og aktivering i dagligvare, sampling til forbruker samt andre kommunikasjons- og markedsføringsaktiviteter.

Om S.Pellegrino og Acqua Panna
S.Pellegrino, Acqua Panna og Sanpellegrino Sparkling Fruit Beverages er de internasjonale varemerkene til Sanpellegrino S.p.A., som er basert i Milano, Italia.

Drikkevarene selges i over 130 land gjennom filialer og distributører på alle fem kontinenter. Produktene er av høy kvalitet, og representerer italiensk passion, trivsel, velvære, delte opplevelser og felles gleder.

Sanpellegrino S.p.A. ble grunnlagt i 1899, og er det ledende drikkevareselskapet i Italia.

Her kan du lese mer om produktene.

bottiglia_01

Lukk

Nyregistrering

Registrerer deg via e-post

Lukk

Nyregistrering

Er du allerede registrert? Logg inn her

Lukk

Logg inn

Har du glemt passordet?

Registrer deg her

Lukk

Glemt passordet?

Skriv inn din e-postadresse, så sender
vi deg gjenoppretting av nytt passord!

Lukk

Takk for din registrering

Vi har sendt en e-post. Vennligst følg instruksjonene for aktivering.