Solera Uteliv

Besøk Solera Uteliv her

Solera Salgsavdeling selger produkter fra alle importører i Solera Beverage Group. Vi tilbyr en total Horeca – portefølje til hotell- og restaurantmarkedet i hele Norge. Vi ser på Horeca markedet som minst like viktig som Vinmonopolet og har derfor et av Norges største salgsteam.

Teamet består av 13 personer fordelt på salg til hotel- og restaurantmarkedet, bar og nattklubbs markedet og fine dining. Vi har i tillegg en egen servicetekniker på fatøl.

Vi jobber tett med over 1 000 kunder. Blant disse er noen av Norges beste fine dining restauranter, mindre lokale restauranter og barer og nattklubber over hele landet. I tillegg har vi avtale med noen av landets største hotellkjeder.
Mange av våre kunder ser sin drikkevareleverandører som en av sine viktigste samarbeidspartnere og krever viner av topp kvalitet i tillegg til høy servicegrad når det kommer til leveringsdyktighet og opplæring.

Vår portefølje består av et bredt utvalg av vin, brennevin, øl, cider og mineralvann / alkoholfrie drikkevarer. Våre importører har forskjellige styrker og fokusområder, noe som gjør at porteføljen er en spennende blanding av internasjonalt kjente og ukjente merkevarer.

Vi håper du finner noe du liker.

 

Lukk

Nyregistrering

Registrerer deg via e-post

Lukk

Nyregistrering

Er du allerede registrert? Logg inn her

Lukk

Logg inn

Har du glemt passordet?

Registrer deg her

Lukk

Glemt passordet?

Skriv inn din e-postadresse, så sender
vi deg gjenoppretting av nytt passord!

Lukk

Takk for din registrering

Vi har sendt en e-post. Vennligst følg instruksjonene for aktivering.