Røde aprikoser fra Roussillon " er en beskyttet opprinnelsesbetegnelse (BOB) av friske aprikoser fra det franske departementet Pyrénées-Orientales . Bare fire varianter ( Rouge du Roussillon , Aviéra, Royal Roussillon og Avikandi) produsert i hundre byer på Roussillon-sletten eller i dalene i elvene Agly , Têt og Tech kan ha nytte av denne betegnelsen. Giffard Abricot du Rousillon er fra faniliens premium range, og tilvirkes ved sakte maserasjon av røde aprikos fra nettopp Rousillon.
Artikelnummer | 7393101 |
---|---|
Volum | 70 cl |
Type | N/A |
Produsent | Giffard depuis 1885 → |
Importør | ESP |
Pris | 399,94 kr |
Karakteristikk: Farge: Klar, dyp rav Nese: Rik. Soltørket aprikos og syltet aprikos. Vårlig aroma Smak: Rik og konsentrert. Syltet og bakt aprikos, honningsødme, rosin og hint av mango Finish: Tørket aprikos og aprikos marmelade, honning og hint av sitrus
Alkohol: 25 %
Holdbarhet: Konsumklar men kan lagres i noen år
Bruk av alkohol kan gi ulike skadevirkninger. Nærmere informasjon finner du her