S.Pellegrino naturlig mineralvann flommer fra naturlige kilder i dalen Val Brembana i San Pellegrino Terme, ved foten av de italienske alper. Siden starten i 1899 har S.Pellegrino vært et symbol på italiensk stil, gourmetmat og Dolce Vita - det gode liv. Den ikoniske grønne flasken står på bordene til mange av verdens beste restauranter. Med en spesiell blanding av mineraler, fine bobler og subtile nyanser, er det et perfekt akkompagnement til verdens beste råvarer. Den unike smaken til S.Pellegrino kullsyreholdig mineralvann er et resultat av en reise gjennom Dolomitt-fjellene. Det er i urørte landområder i Italia's nordvestlige Alper at S.Pellegrino begynner sin 30 år lange reise inne i jorden. I løpet av denne reisen strømmer vannet langsomt gjennom forskjellige fjellformasjoner og samler mineraler som kalsium, magnesium og kalium som skaper den umiskjennelige smaken av S.Pellegrino. Fra en underjordisk, artesisk kilde 350 meter under havet flommer vannet opp med en naturlig renhet, og med en temperatur på 26 grader. Vannet tappes rett på flaske uten behov for å verken renses eller filtreres. S.Pellegrino er rent, naturlig vann fra moder jord - ingenting annet! Til vin S. Pellegrino har friskhet og høy mineralitet. Vannet har delikate, fine små bobler som holder lenge. Det høye mineralinnholdet og moderate syrligheten etterlater en behagelig ettersmak. S.Pellegrino gjør seg godt til «full bodied» viner med garvesyre og eik, mye struktur, kompleksitet og lengde. Til mat Mineralrikhet og naturlig CO2 gjør det det til et meget behagelig og velbalansert vann som matcher godt med kraftfulle, smaksrike retter og viner, og rikholding mat så som biff eller modne oster. S.Pellegrino som følge til mat, med sine mineraler og små bobler vil ha en rensende effekt på en kraftig smaksopplevelsen. Slik kommer maten og vinen bedre til sin rett og vannet høyner hele måltidet.
Artikelnummer | 8002348 |
---|---|
Volum | 50 cl |
Type | Vann m/kullsyre |
Importør | MB |
Pris | 25,33 kr |
Alkohol: 0 %
Bruk av alkohol kan gi ulike skadevirkninger. Nærmere informasjon finner du her