Bottega Prosecco Rosé er produsert ved Martinotti-metoden, ved 15-16 grader i ca. 2 måneder. Martinotti-metoden vil si at vinen blir laget med kultivert gjær på temperaturkontrollerte ståltanker, kalt autoklaver. Disse tankene holder på kullsyren fra gjæringen slik at den følger med vinen når den tappes på flasken. Denne metoden gir en meget fruktig vin.
Artikelnummer | 12321001 |
---|---|
Årgang | 2022 |
Volum | 75 cl |
Type | Musserende |
Produsent | BOTTEGA → |
Importør | EAE |
Pris | 194,94 kr |
Druetyper | Glera 85% , Pinot Noir 15% |
Karakteristikk: Lys lekker rosa farge. Fruktige aromaer med hint av eple, hvit fersken, sitrus og markjordbær. Vi finner også florale toner av hvit fersken. Frisk og delikat på smak med fin avslutning.
Alkohol: 11.5 %
Sukker: 10 g/l
Syre: 5,5 g/l
Holdbarhet: Konsumklar nå
Serveringstemperatur: Serveres ved 4-5 grader
Bruk av alkohol kan gi ulike skadevirkninger. Nærmere informasjon finner du her