Mionetto Prosecco Rosé er produsert ved Martinotti-metoden, ved 15-16 grader i ca. 2 måneder. Martinotti-metoden vil si at vinen blir laget med kultivert gjær på temperaturkontrollerte ståltanker, kalt autoklaver. Disse tankene holder på kullsyren fra gjæringen slik at den følger med vinen når den tappes på flasken. Denne metoden gir en meget fruktig vin.
Artikelnummer | 12321101 |
---|---|
Volum | 75 cl |
Type | Musserende |
Produsent | Mionetto → |
Importør | EAE |
Pris | 179,94 kr |
Druetyper | Glera 90 % , Pinot Noir 10 % |
Karakteristikk: Nydelig ferskenblomstrosa farge. Meget fruktig med hint av røde frukter og grapefrukt. Lang modning på gjær gir i tillegg aromaer av honning og bakst.
Alkohol: 11 %
Sukker: 16 g/l
Syre: 5,4 g/l
Holdbarhet: Konsumklar nå
Serveringstemperatur: 6-8°C
Bruk av alkohol kan gi ulike skadevirkninger. Nærmere informasjon finner du her