Champagne Gallimard Père et fils

Frankrike/Champagne

Første vinen ble buteljert av Arnaud sin Tip-oldefar allerede på 30-tallet.
I dag lager Arnaud, syvende generasjon, sammen med sin far Didier i Champagne på Pinot Noir ( 85%) og Chardonnay (15%) fra 12ha i Les Riceys, Cote du Bar.
Den kalkrike leirjorden med sine delvis bratte åssider er som gjort for Pinot Noir og Chardonnay. Vinmarkene jobbes lutte raisonnée. Ønsket er å skape terroir drevne viner med identitet. Nøysomhet og nysgjerrighet har ledet dem til å vinfisere i Amfora og lagre deler av «reserve» vinen i et Solerasystem. Det har åpnet muligheter for å skape unike utrykk fra Cote du Bar.

Drikke fra denne produsenten

Ingen drikke tilgjengelig.

Lukk

Nyregistrering

Registrerer deg via e-post

Lukk

Nyregistrering

Er du allerede registrert? Logg inn her

Lukk

Logg inn

Har du glemt passordet?

Registrer deg her

Lukk

Glemt passordet?

Skriv inn din e-postadresse, så sender
vi deg gjenoppretting av nytt passord!

Lukk

Takk for din registrering

Vi har sendt en e-post. Vennligst følg instruksjonene for aktivering.