Vignoble Reveille

Frankrike/N/A

Vignoble Réveille er en 11 hektar stor økologisk sertifisert vingård i hjertet av Agly-Tet-dalen i Roussillon, ved foten av de snødekte Pyreneene.
Vinmakeren France Crispeels lager vin etter biodynamiske prinsipper og med en agro-skogbrukstilnærming, er målet å stimulere jordsmonnet, samt å opprettholde et naturlig, sunt og variert økosystem.

Vinene produseres i to forskjellige jordsmonn, som gir vinene en særegen karakter. Gamle vinstokker av Carignan, Grenache Noir og Grenache Gris trives godt på polymorfisk og gneissdominert jord i Cassagnes, 350 m.o.h. Syrah, Marsanne og de unge Carignan - stokker er plantet i Montalba på 530 m.o.h i et skrinnere terroir sammensatt av granitt, sand og leire. Dette jordsmonnet produserer viner med mer kompleksitet. Sammen med lite regn og Tramontane – vinden produserer disse vinmarkene komplekse, men friske og balanserte viner. Lavt utbytte og instendig jobbing i vinmarkene gir sunne og modne druer med den felles underliggende signaturen som finnes i alle vinene til Réveille. Hver av vinene krever sin egen tilnærming til vinifisering , noe som resulterer i rene, ærlige og naturlige viner.

Drikke fra denne produsenten

Lukk

Nyregistrering

Registrerer deg via e-post

Lukk

Nyregistrering

Er du allerede registrert? Logg inn her

Lukk

Logg inn

Har du glemt passordet?

Registrer deg her

Lukk

Glemt passordet?

Skriv inn din e-postadresse, så sender
vi deg gjenoppretting av nytt passord!

Lukk

Takk for din registrering

Vi har sendt en e-post. Vennligst følg instruksjonene for aktivering.