Paul Buecher

Frankrike/N/A

Domaine Paul Buecher (30 ha) har produsert musserende vin fra Alsace siden 1978 - Kun 2 år etter at AOC Cremant d' Alsace ble etablet. Cremant d' Alsace er laget på Méthode Traditionelle (som i Champagne). Produksjon av musserende vin er spesialiteten til Paul Buecher, og står for 25% av produksjonen.
Blending er svært viktig i produksjonen av musserende vin, og i denne Cuve'en kommer druene fra forskjellige vinmarker, ulikt jordsmonn og ulike årganger.

Drikke fra denne produsenten

Ingen drikke tilgjengelig.

Lukk

Nyregistrering

Registrerer deg via e-post

Lukk

Nyregistrering

Er du allerede registrert? Logg inn her

Lukk

Logg inn

Har du glemt passordet?

Registrer deg her

Lukk

Glemt passordet?

Skriv inn din e-postadresse, så sender
vi deg gjenoppretting av nytt passord!

Lukk

Takk for din registrering

Vi har sendt en e-post. Vennligst følg instruksjonene for aktivering.