The Boutique Selection (Urban Beverages AS)

Italia/Piemonte

The Boutique Selection - True North vinserien, er en hyllest til de ikoniske og vakre dyren som bor vilt på den nordlige halvkule. Vi har valgt i koniske viner fra mange anerkjente vindistrikter fra hele verden, til å representere disse vakre dyrene.
Vinene har blitt valgt for å passe sammen med ulike råvarer man kan høste fra naturen gjennom jakt, fiske og sanking. Sten Ihlebakke er lidenskapelig opp tatt av å gjøre om det naturen gir til et velsmakende måltid. HaThe Boutique Selection - True North vinserien, er en hyllest til de i koniske og vakre dyren som bor vilt på den nordlige halvkule. Vi har valgt i koniske viner fra mange anerkjente vindistrikter fra hele verden, til å representere disse vakre dyrene.
Vinene har blitt valgt for å passe sammen med ulike råvarer man kan høste fra naturen gjennom jakt, fiske og sanking. Sten Ihlebakke er lidenskapelig opp tatt av å gjøre om det naturen gir til et velsmakende måltid. Han tar med interesserte ut på jakt, fiske og friluftsliv gjennom sitt selskap Helt Vilt. Dette er en perfect match til vår serie av skreddersydde viner til friluftsglade, eller rett og slett bare glade, nordmenn. Men det skal sies at alle vinene i denne serien er gode uten, eller sammen med helt vanlig mat kjøpt fra butikken :)
n tar med interesserte ut på jakt, fiske og friluftsliv gjennom sitt selskap Helt Vilt. Dette er en perfect match til vår serie av skreddersydde viner til friluftsglade, eller rett og slett bare glade, nordmenn. Men det skal sies at alle vinene i denne serien er gode uten, eller sammen med helt vanlig mat kjøpt fra butikken :)

Drikke fra denne produsenten

Lukk

Nyregistrering

Registrerer deg via e-post

Lukk

Nyregistrering

Er du allerede registrert? Logg inn her

Lukk

Logg inn

Har du glemt passordet?

Registrer deg her

Lukk

Glemt passordet?

Skriv inn din e-postadresse, så sender
vi deg gjenoppretting av nytt passord!

Lukk

Takk for din registrering

Vi har sendt en e-post. Vennligst følg instruksjonene for aktivering.